Voorstelling kantoor

  Praktijkgebieden
  Advocaten

  Ereloon

  Voorwaarden

  Contact

Patrijzenlaan 12
9200 Dendermonde
T. + 32 (0) 477 28 00 17
F. + 32 (0) 52 52 90 12

  Advocaten

Jonas Van Weyenberg behaalde in 2006 een Master in het recht aan de Universiteit van Gent. Daarenboven specialiseerde hij zich in het internationaal en economische Europees recht aan de Universiteit van Lausanne (Zwitserland) waar hij in 2007 een Master na Master behaalde.

Hij kan tevens terugvallen op verschillende jaren ervaring bij een aantal vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren, en is dan ook steeds bereid u bij te staan met betrekking tot de diverse juridische problemen waarmee u wordt geconfronteerd.

Bovendien heeft hij reeds een ruime ervaring in bijstand van bedrijven in het kader van diverse legal-interim projecten.

Jonas Van Weyenberg legt zich voornamelijk toe op de algemene rechtspraktijk met een bijzondere interesse in het algemene handels- en economisch recht in de meest ruime zin van het woord, en dat zowel op het niveau van bijstand voor cliŽnten als voor geschillenregelingen.

Hij biedt onze cliŽnten bovendien de nodige bijstand in het kader van diverse verkeersrechtelijke dossiers en in het kader van familiale successieplanning. Daarenboven is Jonas Van Weyenberg een voorstander van de vormen van alternatieve geschillenbeslechting waaronder arbitrage en bemiddeling.

Web site and all contents © Copyright Jonas Van Weyenberg, All rights reserved.
Free website templates